top of page
Gestalt-Art Therapie
Gestalt-Art Therapie
Gestalt-Art Therapie

Individuele Sessie 

We beginnen met het onderzoeken van jouw behoefte en vraag tijdens een intake gesprek. Gaandeweg kijken we steeds naar wat er nodig is. Afhankelijk van het moment kijken we naar welke werkvorm passend is. Deze werkvormen zijn altijd een uitnodiging en nooit een vaste vorm. Gestalt-Art gaat uit van het zelfhelende vermogen van de mens en jouw weten staat voorop. Ik ben er om je te begeleiden en ondersteunen waar nodig. Je hoeft niet van te voren een specifieke vraag of inbreng te hebben. Dit mag uiteraard wel. 

Praktisch

  • De sessie duurt +/- 1 uur 

  • De kosten voor een individuele sessie zijn 70 euro per uur

  • Intake kosten: 40 euro. 

  • Omdat ik aangesloten ben bij de SBGA kan je tot 50% vergoed krijgen op Gestalt-Art therapie. Kijk hier of je ermee in aanraking komt. 

In mijn praktijk is iedereen welkom. Van groot tot klein, man tot vrouw en alles wat er tussenin zit. Ook is het mogelijk om in het Engels of Duits te spreken. 

Mocht je niet zeker weten of Gestalt-Art therapie iets voor je is, neem dan vooral contact op. We kunnen altijd vrijblijvend en gratis een oriëntatie gesprek voeren.  

IMG_5239_edited.jpg
“In de één op één sessie heb ik meer inzicht gekregen in mijn familieverhaal via een creatieve tijdlijn. Ik heb uiting gegeven aan wat mij inspireert en inzicht verkregen in mijn interesses. Via opdrachten en materialen die Hanna aandraagt is er vorm te geven aan deze zaken, wanneer je er zelf even niet meer bij kan. Kortom al deze vormen van expressie (zowel verbaal als non-verbaal), dragen bij aan meer inzicht in mijn levenspad.”
bottom of page