top of page
IMG_2459.JPG

Groep

Binnen een groep je eigen proces aangaan werkt verhelderend en inzichtgevend. De groep helpt je met een belangrijpe stap; contact maken. Contact maken met groepsgenoten en zichtbaar worden in jouw thema is ontzettend vruchtbaar en helend. 

Gestalt-Art therapie gaat ervan uit dat ieder mens alle eigenschappen tot zijn of haar beschikking heeft. Gedurende ons leven zetten we onszelf steeds meer 'vast' in bepaalde eigenschappen waarmee we onszelf gaan identificeren. De andere eigenschappen verdwijnen in onze schaduw en veroordelen we of wijzen we af. Daarmee blijven ze ongemerkt invloed op ons uitoefene. Jezelf vrij maken is dan ook een belangrijke stap in de therapie. Dit doe je door middel van onderzoek en experiment zodat je delen van jouw schaduw kan leren toe-eigenen. Een groep leent zich hier uitstekend voor. Je ontkomt niet aan de confrontatie met de 'ander' en zijn of haar eigenschappen en wat deze met je doen. Op die manier leer je vanzelf over hoe je je vrijer kan leren bewegen. 

In de losse workshops die ik aanbied kan je ervaren hoe het is om in een groep te werken. Er zijn ook langere groepstrajecten starten waar je je voor kunt inschrijven. Kijk hier voor het actuele aanbod. 

Kosten

Deelname aan een groep verschilt per reeks of workshop. Ik probeer het zo laagdrempelig mogelijk te houden. Mochten de kosten een drempel voor je vormen dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. 

Bij deelname aan een workshop of groep krijg je 20% korting op een persoonlijke sessie. 

IMG_2459.JPG
“Een onderdeel mogen zijn van een rol in een familieopstelling bij een ander heeft me gevuld met dankbaarheid en ook raakt het vaak iets in mezelf. Een patroon wat ik zelf herken of inzicht wat het betekent om die rol te vervullen. Die energie voel je. 
bottom of page